Arkiv

Alla inlägg för månad december, 2012

Nyårsmakeup

Publicerat 31 december, 2012 av A

image

Detta blev min nyårsmakeup. Glittret syns lite dåligt men sotningen ser ni ju. Lite röda läppar till kvällen och sen är jag redo.

Jag blir p – piller i år igen. Jag och två par. Men det blir nog trevligt om än lite tomt vid 12 slaget och kanske blir jag lite sentimental. Men jag överlever nog detta nyår också.
/A

Gott nytt år på er alla!

Publicerat 31 december, 2012 av A

new_year_wallpaper_2013-5
Ska bli riktigt skönt att lämna 2012 bakom sig och börja med ny almanacka, nya rena blad och nya planer och hopp.
Jag hoppas att 2013 blir mitt år att det är det året jag hittar kärleken och blir så där toklycklig.
När jag är lyckligt kär är det klockspel, änglakör, pirr i magen och hela skiten och allt detta hoppas jag få känna 2013.

Jag hoppas på ett år utan död och sjukdomar, inga tårar och sömnlösa nätter, inga bråka och farväl. Jag önskar ett bra fridfullt och lycklig 2013 och jag hoppas på kärlek och lycka till alla.

Hej då 2012 och välkommen 2013, du är så välkommen med dina nya rena dagar, nytt hopp, nya förväntningar.

Hoppas att detta blir sista gången jag står ensam på nyår och hoppas att detta är det sista året jag står ensam på nyår.

Hoppas på 2013!

Hej då 2012 och välkommen 2013.
Hoppas 2013 blir ett riktigt bra år.
Gott nytt år på er alla! ❤

/A

Dagens Lista 29 December

Publicerat 29 december, 2012 av A

Sons_of_Anarchy_Poster
Dagens Arbetspass: Ledig
Dagens Träning: Spinning
Dagens Lunch: Omelett
Dagens Middag: Vet inte än
Dagens Morgontid: 08.50
Dagens Hälsa: Helt ok
Dagens Humör: Okej tror jag, lite nere.
Dagens Tack: Brorsan min som visa mig Sons Of Anarchy
Dagens Glädje: Sons Of Anarchy
Dagens irritation: Tålamod
Dagens Längtan: Kärlek
Dagens Tår: Pippi & Malte, ni saknas alltid.
Dagens oro: Framtiden
Dagens Aktivitet: Träna, städa, Spa och sen Sons Of Anarchy Maraton
Dagens Kram: Till killen i tvättstugan
Dagens outfit: Träningskläder och sen One Piece Mörkblå och grå och mys sockor.
Leder kommentar listan: 1a Aila, 2a är Weylantsandell
Bild info: Lånad av Google
Totalt antal besökare på denna sida sedan omstarten: 33 508 st
/A

Redo för lek

Publicerat 29 december, 2012 av A

image

Köpt ett par rediga kängor, varma och vattentäta. Nu är jag redo för lek i alla väder. Pulkåkning, fjällsemester, långpromenader och snöbollskrig.
Nu fattas bara Han och barnen….
/ A

Träningsvärk

Publicerat 27 december, 2012 av A

20125803051465782026_sbig
Jag klarade det, jag tog mig till gymmet i går. Inte nog med att jag kom dit jag gjorde ett riktigt bra pass och har träningsvärk idag.

När jag kom till gymmet var en irakisk kvinna där som jag brukar prata med, hon kan gå i timmar på crosstrainern. Så jag körde bredvid henne i 30 min och tiden gick fort när vi pratade på och flåsade tillsammans, sen blev det styrketräning med bra musik i lurarna ca 30 min och efter det möttes vi upp igen på mattan och stretchade ihop. Riktigt skönt och bra pass och jag har skön träningsvärk idag och fått tillbaka lite av lusten till gymmet.
Spinningen på lördag med Angela längtar jag mest till, och Gabbis crossfit pass.
Lite sugen på att prova thai boxningen, men eftersom läraren på dessa pass är en gamla ungdomskärlek till mig så känns det lite pinsamt, då jag är stel som en gravid flodhäst.
Nåja kanske vågar jag mig på lite thaiboxning en vacker dag. Men till dess får det bli de passen jag hanterar någorlunda.
Motivationen är iaf på gång igen. Jag tog mig över tröskeln. Jag klarade det!

/A

Laddning för gymmet.

Publicerat 26 december, 2012 av A

25029_377495575674267_1668691646_n_large_50d99d68e087c35cbd46a73d

Sitter på jobbet, trött som bara den, men försöker ladda mig själv till att dra och träna efter jobbet. Behöver träna lite, försöker att iaf klara ett litet pass på gymmet, bara jag klarar av att ta mig till gymmet. När jag väl kommer dit kommer jag klara av ett pass, det vet jag.

Det jobbiga med att träna är inte själv träningen, för mig är det största hindret att byta om och ta mig dit.
Är inne i en skit motig period och har varit ett tag, har så svårt att ta mig dit, bara Gabbis fyspass och spinningen på lördagar som jag pallar att ta mig till och många av deras pass har inte passat mina arbetstider. Jag är inte alls motiverad eller känner någon lust till gymmet, men jag måste övervinna detta, måste hitta tillbaka till träningen.
Hur gör man? Skulle behöva en kick, någon som peppar och pressar, men har ingen, alla jag tränat har slutat eller är bortresta eller nåt.
Måste ta mig till gymmet, måste, men fan va svårt det är just nu….

/A

Året 2012

Publicerat 26 december, 2012 av A

2012

Nu börjar året 2012 gå mot sitt slut.

Året började ju inte bra, i Februari somnade min älskade katt Malte in och den tiden var extremt jobbigt och är än. Jag kan knappt skriva om det utan att ögonen fylls med tårar, jag saknar honom så enormt mycket. Både Pippi och Malte är enormt saknade, det är tufft utan dom. Jävligt tufft.

I Mars började jag dejta en kille som senare förklarade att vi aldrig dejtat. Bio, middag, gå på fotboll och umgås flera dagar i veckan och dessutom ha sex är tydligen inte att dejta.
Nåja vi avslutade det hela som vänner och jag fick en chans att öva på att säga ifrån och visa ilska och åter igen se vilka märkliga killar som finns.

En varm kväll i slutet av maj träffade jag den mest underbara, vackra och goaste man jag hitintills träffat – han med de blå ögonen och den kryssningen kommer jag alltid att minnas. Så romantiskt, så fint och så fantastiskt som det var är det absolut bästa jag någonsin upplevt.

Jag opererade handen och armen i slutet av maj och sjukskrivningen och det handikappet jag hade i ca två veckor var as jobbigt, om det inte hade varit för han med de blå ögonen så vet jag inte hur jag hade klarat mig, hela sommaren var hans samtal allt för mig.
Saknar dom samtalen något enormt, saknar så det göt ont.

Vid midsommar blev min Pappa väldigt sjuk och låg inne på sjukhuset, vi var oroliga att mista honom, så dålig har jag aldrig sett min pappa, det var hemskt. Men tack och lov så blev min pappa jättebra efter ett par veckor.
Det var förmodligen en urinvägsinfektion som spökade så han blev så sjuk, förlamad, hjärtsvikt och hög feber. Att vara nära att förlora Pappa var vidrigt, men brorsan och jag hjälptes åt och tillsammans blev familjen Johannsson starka tillsammans.

8 Sep innan jag åkte till Turkiet fick jag en natt av ren och kär lycka och njutning, obeskrivligt hur underbart det var att ha hans armar och ben runt mig, finner inga ord. Ett dygn av ren lycka.

10 Sep stack jag och Sussi till Turkiet en vecka. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag skrattade den veckan. Sussi är verkligen den bästa vän man kan ha och hon och jag kan verkligen skratta ihop.
En vecka av värme, glädje och hopp. Fan va kul vi hade.

Efter Turkiet resan avlutade jag med min terapeut, efter tre år i samtal var det nu dags att ta farväl. Jag tror jag har blivit starkare och kanske ser lite klarare även om jag ibland har svårt att släppa taget om vissa. Ibland har jag för mycket hopp kanske men alternativet att tappa hoppet är ibland värre än att hoppas. Men det kändes svårt att ta farväl av någon som lyssnat och hjälpt mig varje vecka i tre år. Men nu känns det ganska bra, tror jag.

Sedan har året mest varit en väntan på hopp och kärlek.
Detta var 2012 för mig. Jag hoppas att 2013 har mer att ge.

Ber till högre makter åter igen att 2013 ska bli mitt år och att mediumet Benny har rätt på alla sina punkter. Jag tror på dig Benny!

/A

Julafton förbi

Publicerat 25 december, 2012 av A

happy_new_year kulor
Så var iaf julafton förbi för denna gång.
Blev jobb 9-18 för min del och sen åkte jag till Anna och hennes familj på lite kaffe och kaka. Träffade hennes svärmor och det var verkligen en kvinna i min smak, ur gullig och rolig att prata med. Längtar tills man själv får en svärmor.
Eftersom min Pappas tant fått huvudvärk så blev pappa ensam hemma på julafton, både jag och brorsan tycker det är skitjobbigt när han ofrivilligt blir ensam, speciellt på högtider så jag åkte dit en kortis och kikade på ”Svensson och Svensson” tillsammans med honom innan jag åkte hem för att sova. Blev en skinkmacka innan jag somnade. Skulle ju upp och jobba idag igen så det blev inte allt för sent.
Sov gott efter smsét jag fick från ”han med de blå ögonen” Även om det inte var något speciellt sms så var det speciellt med mig, det var God jul, det var ett leende och det var en kram, men än så behövs inte för att göra mig glad.
Så länge han har status singel på facebook så är jag glad och tacksam.

2013 kan ju faktiskt bli mitt år, det borde ju vara det eftersom de åren som varit uppenbarligen inte varit mitt år.
Hoppas på 2013…Hoppas på mediumet Benny, han är mitt hopp. Om det han sa blir uppfyllt kommer jag snart vara världens lyckligaste. Sen vad ordet snart betyder förtäljer inte storyn. Men 2013 är så välkommet.

/A

GOD JUL

Publicerat 24 december, 2012 av A

262731_308726449229014_1147512818_n
God Jul på er alla.
Hoppas ni alla har en underbar jul, med god mat och trevligt sällskap.
Själv är jag på jobbet, sen åker jag hem till min vän Anna och hennes familj och äter lite julgröt.
I morgon är jobb igen så det blir inte så sent.
I går var jag hos Gudbarnen och myste, fick en spade och en jätteskön julpläd i julklapp.
Men Bästa julklappen kom idag och var ett sms-svar av ”han med de blå ögonen”.
Det kan jag leva länge på….

/A