Arkiv

Alla inlägg för månad december, 2008

Sista arbetspasset och bloggen för i år

Publicerat 29 december, 2008 av A

Sitter nu på jobbet med min gigantiska överläpp, herpes blåsan är fan inte liten alltså, men jag tänker inte klaga, för jag är så tacksam att den är där just nu och inte om 20 dagar. He he

Har fått jätte mycket gjort idag trots att jag känt mig risig.
Skippade bion med Sussi och Eva då brorsan och Maria skulle komma över på fika och sen känner jag mig ju inte så kry, mun herpesen gör ju sitt och sen huvudvärken som inte släpper, men huvudvärken har faktiskt blivit mycket bättre under dagen, var mycket värre i går.
Vaknade tidigt, ringde och kollade upp hotellet med resefeber.se och sen bokade jag hotellet till oss. Så nu är allt klart för resan, så underbart. När hotellet va bokat gick jag och la mig igen och sov 2 timmar till, behövde några timmars sömn ska ju jobba i natt också.
När jag vaknade ringde jag min älskling och berättade att allt är bokat och klart, vi pratade över 20 min i telefonen. Jag lovade att köpa med mig choklad, det ända han ville ha var mig och choklad, så då ska han ju få det, he he.Tongue out
 
Efter samtalet med min älskling tog jag tag i lite myndighets grejer, öppnade ett nytt konto på Handelsbanken så jag lättare kan ha koll på ekonomin och sen ringde jag kronofogden för att se om dom kunde hjälpa mig att driva in skulden Micke har till mig.
Han har redan en skuld på 55. 000 kr så jag får ju ställa mig i kön, men funderar på att göra det. Att få skulden fastställd kostar 300 kr och dom pengarna kommer han få betala den dagen indrivningen sätts igång. men att få skulden fastställd är som ett domslut, så det är ju alltid skönt att ha det på papper. Sen för att få den indriven kostar det 600kr per år men jag kan ju begära indrivningen när jag ser att han betalat den andra skulden, så jag behöver ju inte betala varje år fram tills han är skuldfri, utan starta indrivningen när han börjat betala för sig. Men som sagt detta kan ju ta år. Men jag beställde blanketter iaf så får jag se, men att få skulden fastställd skulle ju vara skönt. Risken finns ju att han bestrider den, men jag hoppas ju att han är man nog att kunna stå för sina skulder. Eller lat nog att inte orka bestrida och fylla i blanketter osv. Det sistnämna är väl det jag tror mest på dock. Jag skiter i vilket bara skulden blir fastställd så jag har den på papper, sen kan kampen börja på riktigt. Jag kan tydligen också kräva ränta enligt räntelagen paragraf 6 och då ligger räntan på ca 10 %.
Jag vet inte hur jag ska göra faktiskt, men det kändes skönt att ha det samtalet gjort och få lite mer kött på benen, hans skuld hos kronofogden ökar hela tiden, men han betalade tydligen en liten slant i november. Så kanske finns det hopp om några år. Pinsam och sorglig man är han iaf.

Efter att ha fixat alla telefonsamtal så gjorde jag rent till fiskarna och sen kom brorsan och Maria över, brorsan lagade mitt surround system och fixade lite med min dator medans vi fikade lite, det var kul att ha dom hemma hos mig.
Strax efter att de åkt var det dags för mig att åka till jobbet, för att jobba sista passet på detta år.

Kan inte fatta att 2008 snart är slut. Året gick så fort. Men jag måste nog säga att det är ett av de bättre åren för min del och det kan jag ju tacka min älskling för och Sussi och Lillan såklart som såg till att jag kom till Turkiet.
Måste tänka lite vad som skett 2008.
Jag har varit sjuk en hel del, drabbades ju av lite influenser för första gången på evigheter, sen har det varit urinvägs inflammationer och annat smått och gått. Men inte så allvarligt dock.
Men det stora hela har allt varit bra, inga större katastrofer, inga dödsfall och inga andra tragiska saker. Jag har varit på två bröllop och flera av mina vänner har fött söta små bebisar, väntar dock på Lena och Johans lilla knodd som inte verkar vilja komma ut riktigt än.
Nä 2008 har varit ett riktigt bra år, speciellt från 30 aug då jag kom ner till Turkiet. Nu minns jag kanske bara det jag vill minnas och kanske glömt de dåliga, men det är så jag minns 2008 just nu. Jag kan bara hoppas och be att 2009 blir ett lika bra år eller ännu bättre. Hoppas att ni som inte haft ett bra år får ett bra 2009 och ni som jag haft ett bra år 2008 fortsätter med att ha ett bra 2009. Med dessa ord önskar jag er alla ett riktigt gott slut och ett riktigt
GOTT NYTT ÅR.Star

Va rädda om varandra där uteParty
Kramizzzz

Lycklig trots allt

Publicerat 29 december, 2008 av A

Jobbar 12 timmar nattpass, mensen har precis startat har mensvärk, huvudvärk, mun herpers som gör att Linda Rosing ligger i lä. Min överläpp ser ny gjord ut om man säger så. Men ändå sitter jag här och är världens lyckligaste. Kan inte sluta le. Han är bara så jävla underbar och han får mig att må så himla bra. Precis när jag behövde det som mest kom ett sms. Han skickar väldigt sällan sms, men i dag kom ett, precis när jag behövde det som mest. Inte många ord men dom viktigaste.
20 dagar kvar tills vi ses, en vecka tillsammans, vi ska ha det så underbart. I morn ska jag försöka boka hotellet. Packningslistan skrev jag igår. Några småsaker som skall inhandlas, bl.a. choklad och tuggummi till min älskling.

Just nu är jag väldigt tacksam att det är 20 dagar kvar tills jag åker, det är ingen vacker syn, mun herpes är fan inte kul alltså, ändå har jag turen att inte ha en värsta sorten och blåsan jag har sitter så pass att det är nog mest jag som tänker på det, eftersom läppen är skåll het och uppsvullen som en boxares, eller som Linda Rosing. Inget ont om henne personligen men jag tycker nog att hon var vackrare innan hon opererade in massa skit i kroppen Bl.a så är ju hennes läppar inte ett dugg snygga längre, eller ja hon ser ut att ha munherpes. Men smaken är som baken- delad och det är kanske någon där ute som tycker jag ser mycket bättre ut med överläppen uppsvullen ha ha.
Det värsta med munherpes är nog inte själva munsåret, även om det gör ont och är fult. Det värsta är att man känner sig så äcklig, som om man var pest smittad eller nåt. Det sitter ju liksom mitt i ansiktet så det är ju inte så lätt att dölja. Hur som helst så är jag enormt tacksam och tackar alla gudar oavsett namn, att jag fick det nu, för nu hinner det läka i lugn och ro.

Vaxproppen i örat verkar gett med sig iaf så jag slapp springa till vårdcentralen och göra bort mig. Urinvägsinflamationen vars prov svar jag inte fått än börjar symtomen ge med sig, har ju gått nu i snart 2 mån så till slut verkar kroppen tillsammans med lite turkisk medicin lyckats ta bort bakterierna. Men vi får se vad provsvaren säger, de borde komma nu efter jul helgerna.

Detta börjar låta som en fråga doktorn blogg eller som en pensionärs blogg, fan man märker att man börjar bli gammal när man gaggar sjukdomar hela tiden. Nåja jag kompenserar det kanske med mitt kärleks tjat. Pratar kärlek som en tonåring och sjukdomar som en pensionär. Ha ha vilken blogg. Skrattar

I går var jag tom och trött och i dag kan jag inte sluta få min uppsvullna mun att sluta le. Tänk vad det vänder. Pms är ordet. Humör svängningar är bara förnamnet. Men det där smet gjorde nog sitt också.  Jag älskar honom verkligen med hela mitt hjärta. Han gör mig så enormt lycklig. Rött hjärta

Innan jag avlutar dagens blogg så vill jag hälsa Ullis välkommen hem igen. Hon har varit i Kanada ett tag men är nu åter på svensk mark. Välkommen hem gumman, måste ses snart.!!Ler

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzz

God fortsättning

Publicerat 28 december, 2008 av A

Har egentligen inget att skriva idag, känner mig trött och tom.
Trots att jag är lycklig och jag egentligen borde le 24 timmar om dygnet så är vissa dagar ändå ensamma. Han är ju ledig nu och äntligen träffar han familjen, syskon och kusiner och han har säkert jätte kul och har fullt upp medans jag jobbar, vi har kallt och mörkt och alla firar jul och är med sina familjer. Så just nu är nog min längtan jobbigast. Ja jag vet, det är dags för pms igen. Jag blir alltid lika dan, först bara tom och sen gnällig, irriterad och så ensam. Önskar han va här, önskar att han kunde hålla om mig så jag slapp vara så ensam, jag vill bara ha hans värme, höra hans röst, vakna bredvid honom, somna när honom. Längtan är så svår ibland, men det är bara 21 dagar kvar nu.
Kan inte fatta att denna underbara lilla man är min, min älskling. Det är mig han tänker på, det är mig han saknar och det är mig han älskar. Jag är så lycklig. Om han ändå vore här.Rött hjärta

 

Har förresten haft 12357 besökare på denna sida, inte så många kommentarer och inlägg i gästboken kanske men ändå, många besökare tycker jag. Tack!

Fick sms av Micke Berggen idag. Han nämnde inte ens pengarna han är skyldig mig. Han gör mig så förbannad. Hur kan man vara så elak och dum i huvudet.
Han lovar och lovar men inga pengar kommer. Nu skrev han så här. ”Halåj vänner, kronokalle och ni andra. God fortsättning och gott nytt år! Hör av mig 2009. thats a promise. Fast jag skyr några av er som blåsor på k*ken. Skål /Micke”
Vad säger man,  är det hans sätt att säga förlåt att jag är över 1 år försenad med skulden på 8.000 kr jag har till dig??? Man blir så arg och frustrerad så ni anar inte. Jag kan inte ringa, han svarar inte, vad jag än skriver så skiter han i det, tror jag ska försöka gå via kronofogden och se om dom kan hjälpa till. Vet inte annars vad jag ska göra. Har ni några förslag?

Blir bara upprörd, orkar inte ens tänka på honom.

Ska luta mig tillbaka på kontors stolen och sakna min älskling istället. Han gör mig lycklig.

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzz

Annandag jul – God fortsättning

Publicerat 27 december, 2008 av A

Så var julen över för denna gång.
Klapparna är öppna och magen full med julmat. Vi sitter väl alla nu och äter lite av resterna som blev över, trots att vi egentligen är mätta till max. Men en skinkmacka till kvällen är ju aldrig fel.
Jag jobbade som sagt på julafton men vi hade lugnt och skönt på jobbet och trots att vi jobbade så var stämningen mysig och julig. Efter jobbet åkte jag till brorsan och hans familj, först blev det lite glögg till Kalle Anka och sen blev det mat. Pappa gick efter maten. Så han fick sina julklappar med sig. Men vi andra började öppna klapparna. Jag fick mycket mer än jag brukar trots att det var i år vi sagt att vi inte skulle köpa till varandra. Jag fick jätte söta ljuslyktor av Sarah, Turkiska te glas av Maria, Brorsan och ungarna. Av mina gudbarn fick jag ett Nivea sett med hand kräm, body lotion, och ansisktskräm. Sen fick jag två par knästrumpor och en handväska av Linda, jätte fin med massa bra fack. Av Anita (Marias syster) fick jag en jätte fin ljus lykta man ska ha ”lukta gott olja” över. Tror inte jag glömt nåt nu. Allt va jätte fint och jag blev mer än nöjd. När jag kom hem så visade jag min älskling allt fint jag fått i webb cameran. Sen fortsatte vi planera våran vecka tillsammans. Vi har hittat ett jätte fint hotell med pool, gym, bastu, och lite annat spa, verkar vara ett jätte fint hotell, 4 stjärnigt, så vi kommer få en liten spa vecka tillsammans. Längtar så. Rött hjärtaPå måndag ska jag boka hotellet, måste ringa kontoret och höra vad de menar för det står så konstigt på sidan och så olika priser så jag fattar ingenting, måste prata med en människa som kan förklara skillnaden. Men på måndag hoppas jag få tag på någon som kan hjälpa oss så jag kan boka.

I dag var jag på mellandagsrean, efter att varit hemma hela torsdagen ensam och bara städat så var det både skönt och kul att komma ut en stund bland folk. Mötte upp Linda och sen gick vi runt i lite affärer i Kista centrum. Gjorde lite små fynd, ville ju ha nattlinne och tofflor och det hittade jag också, inte jätte billigt men lite billigare än innan jul. Sen blev det en parfym och vägg almanacka till köket. Fick ju en skit snygg av Gittan när jag fyllde år, men den vill jag inte skriva och kladda i så den får pryda mitt sovrum, så det fick bli en brandmans kalender till köket.
Efter en dag på mellandagsrean så var jag rätt hungrig och trött, åt lite julmat, somnade på soffan och sen pratade jag lite med min älskling och några vänner på msn innan det var dags att åka till jobbet.
Min älskling skulle försöka komma in på msn senare i kväll/natt, men jag tror nog han har somnat. Klockan är ju snart 01.30 där nere Han har kommit in på msn vid 23.30 tiden och sagt god natt till mig nu under julhelgen men i dag tror jag nog han somnade innan, men det gör inget vi har ju redan pratat en gång idag, så han är förlåten.

Har fortfarande känningar av urinvägs inflammationen och väntar på provsvar från vårdcentralen, och som om inte det vore nog så har jag förmodligen fått en vaxpropp i vänster öra, jätte obehagligt. Märker ingen större skillnad på hörseln med det är som om det är en liten gubbe som nån gång i timmen slår med sina knytnävar på trumhinnan. Hm svårt att förklara känslan, men jätte obehagligt är det, får gå till apoteket och se om de har någon propplösare som kan hjälpa, annars är det tillbaka till vårdcentralen igen. Tur man har en vän som jobbar där som kan intyga att man inte är tokig för de börjar väl annars snart undra, som jag har sprungit där nu hela december.

Lugnt på stan är det, skönt. Härligt att jobba under storhelgerna, mer betalt och mindre att göra, kan det bli bättre?

God fortsättning på er och….
Va rädda om varandra där ute.Fest
Kramizzzz

Julafton

Publicerat 24 december, 2008 av A

Snön ligger vit på taken och endast tomten och jag är vaken. Så kändes det när jag klev upp vid 5 och åkte iväg till jobbet. Det var i och för sig inte snö på taken bara lite frost. Fick skrapa rutorna på bilen innan jag åkte iväg på vägen som var öde och lite små hal. Det var jag, några få taxi bilar och sedan polisen som var ute och höll ordningen.

På jobbet har det varit lugnt. En stackars räv fick sätta livet till på julaftonsmorgonen, och sen ringer folk och undrar hur de får parkera som vanligt. Till er kan jag säga att julafton inte är en röd dag utan det blir dag före röd dag, alltså är avgiften och reglerna som en lördag MEN service dagarna/nätterna gäller.
Men annars har det som sagt varit lugnt på jobbet och jag hoppas det förblir så.

Bilen är full med klappar så efter jobbet åker jag direkt till Kista och mina älskade Kista tomtar. Hela fam. Johansson kommer vara där och förmodligen hela fam. Engström också.
Men min älskling är ju i Turkiet så någon representant från fam. Bektas kommer det inte vara i år. Men hoppet finns att han finns med oss nästa jul. Julen är ju en tid då man får hoppas, tro och önska, så jag kommer nog passa på att viska i Tomtens öra mina önskningar inför 2009.

I går bokade och betalade jag resan i januari, så nu är det klart. Vi kommer att ses i januari.
Han blev jätte glad när jag berättade att resan var bokad och att hotellet vi tänkte bo på hade både frukost och middag inräknat i ett riktigt bra pris, så trots att vi bägge har ont om pengar kommer vi kunna få en riktigt mysig vecka. Vi har ju tak över huvudet och två mål mat om dagen, vad mer behöver vi när vi har varandra? Blinkar
Så det fick bli min julklapp till mig och min älskling. Resan är bokad.Rött hjärta

Jag hoppas ni alla får det ni önskar och att julen blir en lugn och mysig afton. Jag hoppas att sprit och droger inte förstör julstämningen i husen och att ingen sitter ensam och ledsen Julen är en jobbig tid för många, vi har många som saknar någon anhörig, och det är många som är ensamma. För att inte tala om hur många barn som far illa. Så jag skänker en tanke till alla som saknar, längtar, hoppas och tror.

Var rädda om varandra där uteFest
GOD JUL
Kramizzz

Dan före doppare dan

Publicerat 23 december, 2008 av A

Var på vårdcentralen och lämnade prover i går, får svar efter jul. Anna är en ängel som ser till att jag lätt och smidigt kommer till en läkare, det är toppen att ha en läkarsekreterare som vän. Tack, Anna. Efter det smidiga och snabba besöket hos läkaren blev det lite jul shopping i Kista centrum, hittade det jag sökte och åkte sen hem. Var fortfarande trött och på dåligt humör. Känslig liksom, känner verkligen att jag inte mår bra och att jag har något i kroppen, vill bara sova och tårarna var inte långt borta. Pratade lite med min älsklings vän på msn, berättade hur orolig jag började bli då han inte hört av sig och vi pratade lite. Sen kom min älskling in på msn och vi pratade massor, han är underbar och tårarna kom. Det gick inte att hålla tillbaka det längre. Jag kunde inte sluta gråta. Så nu har min älskling sett mig gråta också, lite pinsamtGenerad men det får jag väl bjuda på, nu förstår han nog hur mycket han betyder för mig, om han någon gång har tvivlat BlinkarEfter min gråt attack och efter vi planerat lite inför framtiden tittade jag på City akuten och självklart grät jag lite mera, sen började jag tok frysa och jag la mig i sängen för att se Prison break, somnade efter programmets slut och vaknade när klockan ringde i morse men upptäckte då att jag sovit med t-shirt och en jätte munkjacka under duntäcket hela natten. Idag mår jag mycket bättre, att gråta massor och sova med kläderna på var tydligen en bra medicin. Dessvärre är lite av urinvägs inflammationen symtomen kvar, så jag hoppas proverna ger svar och att medicin är på väg. Personligen är jag säker på att jag har kvar lite av den akuta urinvägs inflammationen jag fick nere i Turkiet och att medicinen jag fick där nere botade det akuta, men inte allt så lite av inflammationen är kvar och ger mig lite besvär, dock ej så pass så det är akut, för det gör ont och man står fan inte ut mer en någon timme med den smärtan. Men tack o lov slipper jag den iaf., men det är ändå jobbigt med de symtomen jag har kvar och jobbigt att ha en infektion, jag känner ju min kropp och något stämmer inte. Men nu är alla prover inne så nu är det bara att vänta på provsvaren. Förstår inte varför de inte tog odlingen på en gång utan först ville utesluta klamydia och gonoré, när jag viste att det inte var något av det. Men nåja de var väl tvungna att utesluta det innan de kostar på sig en odling. Nu har jag iaf lämnat in mitt tredje urinprov och jag hoppas på att det nu kan hitta felet och ge mig medicin så jag blir bra. Önskar att jag kunde skriva egna recept, då jag är säker på vad det är, men nu är jag ingen läkare och det är som det är, får vara tacksam åt att jag har en bra vårdcentral med bra och lätt tillgängliga läkare.

I morn är det julafton, ska först jobba och sen åka till brorsan och hans familj, sen blir det hem och förhoppningsvis msn eller telefon med älskling. Det kommer bli tomt att fira jul utan honom, han borde vara hos mig, det är jul och alla borde få vara med nära och kära. Rött hjärta
Ingen borde vara hungrig och ensam på julen och ingen ska behöva ha bråk och fylla runt om sig, alla barn borde få känna trygghet och alla borde få vara med dom de älskar.

Va rädda om varandra där ute och GOD JUL
Kramizzzz

Måndag morgon

Publicerat 22 december, 2008 av A

Helgen över, ingen toppen helg, min älskling har haft fullt upp hela helgen med bröllop så för första gången har vi inte hörts på 2 dygn. Inge kul alls, han fattades hela helgen. Ingenting var roligt. Sen har jag fortfarande känningar av en troligtvis urinvägsinflamation. Ska tillbaka till vårdcentralen idag med nya prover. Vill ju gärna slippa att det blir värre under julhelgen, eller ännu värre nere i Turkiet igen.
Kommer väl förmodligen boka flygbiljetter ikväll, men först måste jag ju prata med min älskling så allt verkligen är klart.

I lördags va jag hos mina gudbarn och jul fikade, dom är så underbara och jag blir så glad av dom. Dom verkade uppskatta boken de fick av mig, vi läste länge i den.
Sen på kvällen blev det libanesisk restaurang med Eva, Petra och Sussi, trevligt och gott men ganska så dyrt, men mätt blev jag iaf. Var hemma tidigt, så det blev lite telefon med Anna.
Söndagen stressande jag i väg till Vällingby centrum för att jaga de sista klapparna. Hittade till Jesper även om det blev lite dyrare än planerat, men till min svägerska Maria hittade jag ingenting. Har väl aldrig varit så svårt att hitta något till henne, men i år är det bara omöjligt. Gav upp efter ett par timmar och åkte hem, får göra ett nytt försök i Kista i kväll efter jag varit på vårdcentralen.
När jag kom hem så borde jag ha slagit in alla julklappar, men jag hade ingen lust alls så jag började rensa garderoben istället. Sen blev det Mia och Klara på dvd och några äggmackor till middag. Försökte få julstämning och slå in klapparna, men det var helt omöjligt. Brukar vara klar med allt så här dags men i år har jag verkligen inte haft någon julstämning och ingen lust med nåt. Vet inte vad det beror på, jag brukar ofta vara lite nere och deppig kring jul, hur många år det än går så saknas Mamma extra mycket vid jul. Men även om jag brukar vara lite deppig och nere brukar jag ha lite julstämning och köpa julklappar och slå in dom brukar jag tycka är kul, men inte i år. Känns som om både julen och nyår kan kvitta. Så länge jag inte kan och får fira med min älskling så känns det så trist och tomt. Klart jag tycker om att vara med familjen och vänner, men nu vill jag fira med honom, starta egna traditioner, en egen familj. Han fattas mig så enormt mycket just nu. Ni får ursäkta att jag tjatar men jag måste få ut min frustration och saknad någonstans.

Trött och lättirriterad, hoppas det blir bättre när jag blir av med den jobbiga och långdragna inflammationen. Gått nu över en månad med denna infektion eller inflammation. Kanske blir saknaden ock så lite mindre när jag mår bättre. När man inte är frisk är man ju känsligare för allt.

Nä nu ska jag nog fixa lite te och försöka kvickna till.Förvirrad

Va rädda om varandra där uteFest
Kramiz

Tack Peter Jöback för en jätte bra jul konsert

Publicerat 19 december, 2008 av A

Jag, Anna och Sussi var i går på en riktigt trevlig, bra och mysig jul konsert med Peter Jöback, vilken röst den mannen har och vilken artist. Vilken kväll vi hade, jag njöt av musiken, maten och mina vänners sällskap, en toppen kväll med andra ord.Not

I dag var jag och en kollega hemma hos Marie och fixade ögonbryn och ögonfransar så nu är vi fina som pressessor. Jag börjar bli redo för min resa och Marie åker på sin på söndag, önskar henne lycka till och önskar henne en riktigt god jul. Hoppas hon får det toppen.

Sitter nu på jobbet. Oron växer inom mig, min älskling har inte hört av sig och jag får inte tag i honom. Jag misstänker att han glömt mobilen hemma när han stack till son kusin men jag blir ändå orolig att det hänt nåt med han eller hans pappa. Vi hörs ju minst en gång per dag och de få gånger vi inte gjort det har det alltid varit något speciellt som hänt. Så det är ju inte konstigt att man blir orolig. Men jag har en känsla av att han glömt mobilen, vet inte varför men jag tror det. Men tänk om jag har fel……..hm. Fan hatar det här, glor på telefonen titt som tätt, tittar på klockan, glor på msn…. Nu kom han in på msn !!!! Skrattar

Har nu pratat med min älskling 1 timme, Rött hjärtahans kusin ska gifta sig i morgon så de har haft lite att göra med det. Han har fem kusiner och detta är han som är 32 år som nu ska gifta sig, så i morn är det party i 1 dygn för dom. Så som vanligt fanns det ju en förklaring till att han varit lite svår att få tag i dag. Tänk att jag aldrig lär mig att jag inte behöver oroa mig och bli nojig, han hör av sig. Men det är svårt att våga tro och lita på folk, svårt att vara sårbar och sårbar är man när man älskar, det är förmodligen det som gör kärleken så underbar när den blommar och så enormt smärtsam när den går itu.

 

Nä nu är det dags att börja planera för hemgång. Hoppas ni alla får en bra helg. Själv ska jag åka över till mina gudbarn med julklappar i morgon på dagen och sen på kvällen blir det restaurang besök med vännerna, Sussi, Petra och Eva. Ser verkligen i fram emot att träffa dom alla tre. Trevlig helg på er

 

Va rädda om varandra där ute.Fest
Kramizz

Tidig morgon

Publicerat 18 december, 2008 av A

Bytt pass så här sitter jag yrvaken med ett 7-15 pass framför mig. Jobbar med Anita, en bra o go kollega, gillar att jobba med henne, allt flyter på. Saknar dock våra helgpass ihop och hennes enormt goa ananas paj. Ler med tungan ute

Läst igenom några av bloggarna jag brukar läsa, det är både vänner och kändisar, vännernas bloggar är ju självklart bäst, man hänger med i deras liv trots att tiden gör att vi inte alltid hinner ses. Sen är det några kändisars bloggar jag brukar kika in på lite då och då. Min grannes blogg har blivit sämre tycker jag, men det är ändå kul att hänga med min grannes liv och framför allt se fotografier från lägenheten då vi har exakt lika dana lägenheter, några inrednings tips kan man ju alltid få, och det är ju alltid kul att se hur grannen har dörr i dörr.
Några av sidorna jag brukar besöka har du längre ner på sidan men här kommer några av bloggarna jag brukar ”följa”
Sannas
http://bubocorax.blogg.se/

Helenas http://babyblogglillenochjag.blogspot.com/

Gittans http://gittan74.spaces.live.com/

Thomas http://www.nolimitpaintball.se/

Mias http://www.mama.nu/blogg/mias-blogg/

Robbans http://keldur.bloggproffs.se/

Linda Rosing  http://kanal5.se/web/rosing

 Men nu är bloggarna lästa och morgon teet upp drucket så nu får man väl räkan med att dagens allvar börjar.

Igår försökte jag och min älskling leta hotell att bo på när jag kommer, då han dessvärre ej har kvar lägenheten i Alanya. Vi hittade tre stycken som verkar prisvärda och helt okej, han skulle kika närmare på dom, så får vi se. Dessvärre hann vi inte klart då han var tvungen att åka iväg, han skulle till sin kusin. Men planerna är i full gång och det är så härligt. Lättast att planera är ju via msn så vi får väl se om han kan komma åt msn i dag eller i natt när jag kommer hem från konserten.
Tänk vad knäpp man är när man är kär, det har inte gått 24 timmar ännu sedan vi hördes och saknaden är redan enorm. 24 timmar är nog max vad jag klarar utan att höra hans röst eller prata med honom på msn.  Men man klarar ju mer än vad man tror, men jag sitter ju och glor på msn och väntar på att han ska logga in, det måste jag ju erkänna. Men just nu så vet jag att han sover som en stock. Han skulle dessutom sova över hos hans kusin så det lär ju dröja innan han kan komma in på msn idag. Men han finns alltid i mina tankar. Saknar honom så.

Förlåt, jag bara tjatar och tjatar, om min älskling men detta är min blogg, min dagbok. Jag skriver ju mina tankar och känslor, så det är ju inte så konstigt att det blir mycket om honom och oss. Sen måste jag skriva av mig lite då jag inte alltid har någon att prata om allt detta med, folk orkar nog inte lyssna längre på mig. De flesta är bara nykära ett kort tag och sen slutar de prata och älta sin kärlek, men jag är kärare än någonsin och nykär är bara förnamnet. Jag vill ställa mig på Kaknästornet och skrika ut all min kärlek, allt han säger allt han gör. Om du någonsin varit kär så borde du känna igen den känslan. Eller är jag kanske knäpp?  I så fall är jag gärna knäpp för känslan är enormt härlig. Älskar honom med hela mitt hjärta.Rött hjärta

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzzzz

En vecka kvar till jul.

Publicerat 17 december, 2008 av A

Så var det snart jul igen. Jobbar på julafton till kl 15.00 men sen bär det av mot kista och lite julfirande. Det blir förhoppningsvis mysigt med god mat och trevligt sällskap. Pappa kommer för första gången i mitt liv inte stanna kvar hela julfirandet så det kommer ju bli lite annorlunda och jag kommer inte hinna tända ett ljud på minneslunden hos Mamma och farmor. Traditioner förändras ibland, även om min familj har hållit sig någorlunda till samma tradition år efter år så blir det förändringar ibland, ibland mot våran vilja och ibland för att tiderna förändras. Hoppas att min älskling kan fira jul med mig nästa år, för det är verkligen tomt utan honom nu i julstressen. Man är väl aldrig så ensam som vid högtider.
”Nästa jul vet man inte vad som händer” som Sussi och jag brukar säga, det är vårat egna lilla ordspråk.

Planerna för januari går vidare, idag fick jag min semester godkänd så nu är det bara att boka flyg och boende. Denna gång blir det att vi bor i Antalya istället för i Alanya. Bara han och jag i 1 vecka på ett hotell, ska bli grymt mysigt. Det var underbart i Alanya med hans vänner så det blir med all säkerhet kanon även denna gång. Hoppas vi denna gång inte blir sjuka bara. Längtar så efter honom.Rött hjärta

I morn har jag bytt pass så jag ska jobba 7-15 istället för 14-22. Ska på Peter Jöback på Globen med Sussi och Anna, ska bli så himla mysigt och trevligt. Så det blir till att åka hem och sova direkt efter jobbet så jag får lite sömn innan klockan ringer i morn kl 05.00.

Ska försöka köpa några julkort i morn, men dessvärre får ni flesta ett e-kort i år. Jag hinner inte knåpa ihop julkort till er alla, men min faster och några till ska få ett gammalt hedligt julkort. Men till er alla , förlåt men ett e kort kommer iaf och jag missar säkert någon så deet är lika bra att jag ber om ursäkt på en gång. Vill ju inte sitta med dåligt samvete på självaste julafton.

Någon som jag hoppas drabbas av ångest pga. dåligt samvete är Micke Berggren som fortfarande inte betalat ett öre och som fortfarande påstår att han är i Norge och telefonen kvar i Sverige. Hans s.k. vänner smsar spydiga sms om man försöker ringa eller smsa honom. Jag har nog aldrig hatat en människa så mycket som jag hatar denna man. Han stal pengar från mitt hem och kommer med ursäkter och lögner för att försöka slippa betala tillbaka pengarna till mig. Om han nu har några vänner kvar så undrar jag hur länge dom orkar vara vän med en sådan ynglig människa som stjäl pengar av dom som litar på honom, som gav honom en chans. Jag kommer aldrig sluta försöka få tillbaka mina pengar och jag kommer aldrig sluta sprida sanningen om mannen Micke Berggren. Berka, eller vad han nu kallas för nuförtiden.

Läkaren ringde i dag, alla mina prover var bra så nu fortsätter jakten på vad det är för fel på mina njurar. Ska lämna in nytt urinprov för odling . Men det får bli efter jul.

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzzz