Arkiv

Alla inlägg för månad november, 2008

1 advent

Publicerat 30 november, 2008 av A
Eowyn%20blog%202

Tänk att det redan är första advent. Snön är förvisso nästan borta men lite stämning blev det i helgen iaf. Framför allt i morse då Jag, Sussi och Eva åt julgröt och lussebulle till frukost Ler
Helgen har varit toppen.
På fredagen var det först Ikea i kungens kurva med Sussi och Jeanette, sen blev det bio med Gittan på kvällen, en helt perfekt dag och kväll måste jag säga.
Lördagen blev det att fixa med allt jag köpte på Ikea samt jul pyntade lite till. Sen bar det av mot Haninge och Sing star kväll med Sussi och Eva. Johan och Joanna kom även över och sjöng ett par låtar. Vi hade verkligen en toppen kväll, vin, öl, glögg och sång med goda vänner. En riktigt härlig helg har det varit.

Nu sitter jag på jobbet, jobbar ett extra pass, helt okej, har inget att klaga på. Men allt känns bara så tomt, dels har jag min pms så det är väl kanske därför, åtminstone gör det ju inte saken bätte, men jag känner mig verkligen låg idag. Ingenting är kul, allt känns hopplöst. Vill bara vara med min älskling och han är så långt borta och vi har ingen aning om när vi kan ses igen. Jag vill ha honom hos mig nu. Jag behöver honom. Det gör verkligen ont att sakna någon så mycket. Stirrar på telefonen och väntar på att få höra hans röst. Saknaden värker inom mig. Vill bara vara hos honom, hålla om honom, höra hans röst, hans skratt. Fan vad jag saknar honom, vill bara gråta. Kan nog inte påstå att omega 3 hjälper mot pms, inte ännu iaf. Vill bara gråta av saknad. Jag älskar verkligen honom, vill vara med honom nu och för alltid.Rött hjärta
Att älska någon är underbart, att sakna och att längta. Men det är inte en dans på rosor att ha sin älskling så långt bort, fy fan vad jag saknar honom, det gör verkligen ont i hjärtat.

 

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzz

Saknad av pengar och min älskling

Publicerat 26 november, 2008 av A
Tjej med vingar

Sitter på jobbet, sista dag passet för denna gång. Men jag trivs väldigt bra på mitt jobb just nu och mycket har jag min chef att tacka för, hon har nämligen varit helt okej sista tiden. Risken finns ju att man får en kniv i ryggen, men den risken finns ju alltid med henne. Men jag är tacksam för varje dag man har det bra på jobbet. Sen har vi nog alla Ninni att tacka mycket för, dag passen är ju typ 100 gånger roligare sen hon började jobba dagtid, nu ska hon snart börja på ett nytt jobb men det är hon värd. Så även om våra dag pass kommer bli tråkigare och jobbigare så önskar iaf jag henne lycka till. Blinkning

 

Ska få jobba 12 timmar extra i helgen, 12 timmar natt, perfekt. Behöver alla pengar jag kan få och 12 timmar natt är typ mina favorit pass, så jag ser bara fördelar.

 

Min älskling har det inte lätt där nere i Turkiet, inga löner har betalats ut och det är massa strul så vi får se om vi kan ses till nyår, vi hoppas ju men han vill lösa alla problem innan. Jag förstår honom, inge kul att inte ha pengar. Önskar jag på något sätt kunde hjälpa honom och jag hoppas vi kan fira nyår ihop, annars får jag åka ner så fort han fått ordning på allt. Jag bara önskar jag viste när och att biljetten var bokad, då hade jag iaf ett datum att längta efter, nu längtar jag och längtar men har inget datum att räkna ner till. Försöker ta en dag i taget men ibland är det svårt, saknaden är så stor. Fan jag saknar honom så jävla mycket just nu. Rött hjärta
Som om inte saknaden är jobbig nog så börjar min pms göra sig påmind. Börjat äta omega 3 så jag hoppas min pms blir bättre, hoppas det hjälper för annars vet jag itne hur jag ska klara av min pms. Som tur va har jag berättat för min älskling hur min pms är så han är förberedd och han va väldigt förstående. Skönt att han vet, för jag kan ju bli lite labil liksom.

 

Inga pengar har jag fått av Micke Berggren heller. Det sista han lovade var att han skulle slänga in en slant innan han åkte (när han nu åker) och att jag förhoppningsvis kunde få sista avbetalningen vid nyår. Detta lovade han mig den 13 nov, men än så länge har jag inte fått ett öre så hur han ska betala mig 8.000 kr innan nyår ska ju blir intressant att se. Han har ju inte betalat ett nickel sedan den 27 nov 2007. Försökt få tag på honom, men han svarar verken på sms eller när jag ringer. Undrar om han någonsin kommer betala mig ett öre, och om inte varför han då i så fall hela tiden lovar mig nya datum och avbetalningsformer. Jag blir så trött och irriterad och jag skulle verkligen behöva ha mina pengar, fan 8.000 kr är mycket pengar.

Eftersom det är så himla mycket på jobbet just nu, så har dessa få rader tagit nästan hela arbetsdagen, nästan 5 timmar. Hm kanske lika bra jag avslutar innan bloggen blir inaktuell Hihi.Ler

 

Va rädda om varandra där ute.Fest
Kramizzz

Tidig morgon

Publicerat 25 november, 2008 av A
snöhjärta

Snön ligger tjock på marken, man pulsar sig till jobbet med halsduk, vantar och en dunjacka man känner sig som en Michelin i. Vintern är här. Det är ju lite vackert kan jag tycka, men känslorna är blandade. Snön har ju sina fördelar och nackdelar, nackdelarna är kaoset på jobbet, skotta fram bilen, halkan, geggan i hallen efter snön som smälter och sen kylan som biter i kinderna. Jag måste bara köpa lite vinterkläder och vinterskor. Men förmodligen töar allt bort innan jag inhandlat allt. Men som sagt det är vackert och ljust och lite julstämning får man ju trots att det är en månad kvar.
Dags för alla barnen att skriva önskelistor. Jag måste dessutom börja adventspynta. Helt glömt bort att det faktiskt är så nära jul att på söndag är det redan 1a advent. Måste ju ha någon liten julstjärna och stake i fönstret. Men efter en vecka i Turkiet så har jag faktiskt helt glömt advent så det får bli att julpynta på fredag.

Önskar så att min älskling kunde vara här hos mig, speciellt nu det är fullt med snö och när alla julstjärnor snart lyser i fönsterna. Jag vill visa honom allt, mitt liv, vårat fina Sverige, vintern, julen, ja jag vill visa honom allt och jag vill ha honom hos mig denna mysiga tid. Det är ju nu man ska ligga i soffan och mysa med glögg och lussebullar. Gå kalla och långa promenader i snön och sen gå hem och värma sig tillsammans med varandra. Men istället sitter han ensam och hungrig nere i Turkiet och väntar på en lön som är grymt försenad, och jag sitter här frusen och ensam, så värdelöst.
Inte vet vi när vi kommer att ses heller, eftersom han inte fått sin lön vet han inte alls hur framtiden ser ut och om han ska komma hit behövs miljoner papper att fyllas in och pengar att betala all administration. Det var som min älskling sa igår, han önskade så att vi bara kunde få leva ihop och få vara med varandra utan alla problem.  Jag försökte pigga upp honom med att vårat förhållande blir starkare av alla problem vi övervinner och att så länge vi har varandra så fixar vi allt tillsammans, men jag vet inte om mina ord räckte. Men vi kämpar på.Rött hjärta
Vi saknar varandra så mycket och det ända vi vill är att leva ihop utan massa onödiga problem. Varför ska pengar och papper sätta stop för allt?

 

Nu börjar medborgarna vakna, fan va det ringer och klagar på att det inte är snöröjt. Jag kan förstå dom till viss del, men dessa cyklister som ringer och gnäller att det inte är plogat på cykelbanorna har jag lite svårt för. Kan man verkligen kräva att det ska kunna gå att cykla året runt? När det kommer så här mycket snö på ganska så kort tid så hinner inte entreprenörerna alltid med och cykelbanorna är kan ju iaf jag tycka kanske inte det viktigaste, men jag kan ha fel. Hur som helst så böjar alla medborgare vakna till liv nu och det innebär olyckor och många som vill lämna en åsikt eller felanmälan, så det är bäst jag laddar med vatten och avslutar bloggandet för idag.

Va rädda om er där ute.Fest
Kramizz

Måndag morgon.

Publicerat 24 november, 2008 av A
coola tofflor

Iskallt, blåsigt och snöar. Väckarklockan ringde kl: 05.00 det är måndag morgon och jag ska jobba dag passet i tre dagar. Inte mitt favoritpass precis och som om det inte vore nog så blir jag inte av med en lättare variant av urinvägsinflammation, den är värst på mornarna och jag trodde det skulle försvinna, men det lutar kanske åt att jag måste till läkaren och få penicillin om det inte går över snart. Känns inte som om denna vecka börjar så bra. Besviken
Helgen var dock helt okej, lugnt och skönt. Lördagen storstädade jag och fixade hemma på dagen och sen på eftermiddagen åkte jag till Kista till min bror och hans familj. Vi åt tacos och hade mysigt. Jag och Maria var ute och gick över en timme med deras hund Inka, riktigt skönt att röra på sig efter maten. Lånade min brors stora och sköna dunjacka och sen va det mössa, vantar och halsduk på. Men lite kallt om kinderna blev det iaf. Men vi hade riktigt mysigt och trevligt, skönt att vara med familjen.
Söndagen var jag och handlade lite, egentligen behövde jag bara smör, men det blev lite smått och gott och sen kom jag hem utan smör. Så himla typiskt, men jag klarar mig. Sen var jag bara hemma och slappade, tittade på allt jag spelat in när jag var i Turkiet. Cityakuten är ju heligt för mig, det bästa av alla program. Ett riktigt bra avsnitt var det och tårarna bara rann, och som vanligt när man börjar gråta så fortsätter man att gråta över allt annat också, så det blev några extra tårar för min älskling. Jag saknar honom så enormt mycket och när jag satt där och grät till cityakuten ensam i soffan så var det så grymt tomt och jag kände mig så ensam. Det var ju bara en vecka sedan jag låg i hans famn och tittade på cityakuten och nu får jag göra det ensam igen. Varför är han så långt borta, varför kan han inte vara hos mig nu? Jag älskar honom så mycket och trots att det inte gått en vecka sedan jag var hos honom känns det som det har gått en månad. Det var så underbart att ligga i hans famn, varje dag utan honom känns som en vecka. Jag bara måste få träffa honom i januari igen. Jag står inte ut utan honom. Men jag är lycklig, enormt lycklig, skulle dock vara ännu lyckligare om jag fick vakna bredvid honom varje morgon. Jag hoppas det kan bli verklighet en vacker dag och jag hoppas den vackra dagen kan bli snart.Rött hjärta

 

Men man får försöka längta efter något lite närmare så jag längtar tills denna arbetsdag är förbi och jag ligger i sängen och tittar på cityakuten.
Men hur mycket jag än försöker längta efter någon närmare så är mina tankar och min saknad ändå störst efter min älskling. Ingenting är kul utan honom.

 Va rädda om varandra där uteFest
och håll avstånden ute i trafiken för det är bra halt på sina ställen.
Kramizzz

En Ledig helg framför mig.

Publicerat 21 november, 2008 av A
Kvinna med tattoo

Det känns som om jag varit hemma i hur länge som helst, kan inte fatta att det bara har gått tre dagar sedan jag var i hans armar, känns som evigheter sedan, saknar honom så mycket. Han verkar känna det samma, för vi hörs mer än någonsin nu. I går hördes vi fyra gånger tror jag och idag har vi pratats vid en gång redan och jag ska ringa honom när jag kommer hem i kväll. Längtar efter att få höra hans röst. Saknar hans skratt. Han är helt underbar på alla sätt och jag tror och hoppas att vi kommer kunna fira nyår ihop. Varje dag utom honom känns så tom och mitt hjärta saknar honom så det värker, jag bara måste få ha honom hos mig. Han är det bästa som hänt mig. Jag är världens lyckligaste kvinna!Rött hjärta

 

Ledig i helgen, ska träffa min bror och hans familj i morgon kväll, äta tacos och bara ha det mysigt. Sen på söndagen kanske jag ska träffa Sussi, beror lite på hur hon känner sig, hon har mer än fullt upp på alla sätt just nu. Önskar att hon fick lite lugn och ro och att hennes jobb blir mer givande och mindre krävande. Hon är värd det bästa för hon är den bästa av vänner man kan tänka sig. Hon förtjänar det bästa av allt.

 

Tränade lite idag innan arbetet, skönt. Hoppas komma igång med träningen igen, skulle vilja få in 3 pass i veckan, men det är svårt att få tiden att räcka till. Men jag vill verkligen komma igång igen.

Har svårt att skriva blogg i dag, huvudet är bara fullt med saknad efter min älskling, ingenting mer än han finns i mitt huvud just nu. Vill skrika rakt ut så alla hör hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag vill ha honom hos mig, jag vill att han ska vara hos mig nu och för alltid.

Hoppas att han snart kommer kunna komma och hälsa på mig för ett par veckor så småningom, men det är inte lätt, mycket papper som skall fyllas i. Fick mail från Migrationsverket om hur vi  skulle göra. Det var en hel del. Här är lite från mailet:

Alla som vill besöka Sverige behöver ha ett giltigt pass och pengar för
uppehället i Sverige och för sin hemresa. De som behöver visum ska
dessutom ha en medicinsk reseförsäkring som täcker de kostnader som kan
uppstå i samband med resan. Vid inresa kan även dokument som visar
syftet med besöket behövas. En ansökan om visum ska göras på en svensk
ambassad eller konsulat i hemlandet. Där finns ansökningsblanketter. Man
kan även skriva ut blanketten på vår webbplats. Ansökan heter
Application for Schengen Visa (Ansökan om Schengenvisering). Förutom
ansökan måste alla sökande lämna in blankett -Bilaga D
(familjebilagan).
 En person behöver cirka 370 kronor under varje dag som besöket i
Sverige varar. Detta kan styrkas genom exempelvis ett kontoutdrag eller
dokument där inbjudaren i Sverige lovar att stå för alla kostnader under
besöket.
Du som referentperson ska fylla i blanketten *Referentbilaga, bilaga
E* nr.213031. Blanketten kan skrivas ut från vår webbplats
http://www.migrationsverket.se  Denna bilaga samt ett personbevis (ändamål inbjudan) ska du skicka till den
som du vill bjuda till Sverige. Dessa handlingar ska sedan lämnas in
till svenska ambassaden tillsammans med visumansökan.
Vissa av de svenska ambassaderna/konsulaten kan kräva andra handlingar
och vi rekommenderar att ni kontaktar den svenska ambassaden/konsulatet
innan ni lämnar in ansökan

 

Så som ni kanske förstår så är det en hel del som måste göras, inte bara fixa pass och flygbiljett precis. Men jag hoppas att vi klarar det.

Nu ska jag snart fira helg, jag hoppas ni alla får en bra helg.

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzz

Hemma igen

Publicerat 20 november, 2008 av A
ömhet2
Haft en underbar vecka med min älskling.
Började dock med att han blev sjuk och låg jätte risigt i 2 dygn, hög feber, halsfluss och huvudvärk. Men hans vänner tog hand om mig. Jag hade ständigt folk som passade upp mig, jag kände mig verkligen som en prinsessa där nere. Dom var alla så underbara mot mig.
Vi hade det lugnt och mysigt hela veckan tillsammans med alla hans vänner. På kvällarna och nätterna tittade vi på filmer, åt god mat, frukt och ”fågelfrön” som jag kallade det. På dagarna så var vi på stan och strosade, spelade biljard, va ute och gick, planerade kvällen och bara tog det lugnt.
På mornarna låg vi och drog oss länge, vi kunde ligga i timmar tysta och bara hålla om varandra. Bara att ha varandra nära och njuta.
Allt var bara så mysigt och jag kände mig verkligen hemma och välkommen. Alla var så underbara inte minst min älskling.
Det är så mycket jag skulle vilja skriva men jag hittar inte orden och det är så svårt att beskriva. Men han är precis så som jag trodde, han är en liten pajas som skämtar, skojar, retas och luras hela tiden. Jag skrattade så mycket åt honom. Vi skrattar verkligen tillsammans.
Men vist var det ju lite jobbigt med språket, jobbigt att bara prata engelska, men vi kämpade på så gott vi kunde och som sagt ibland låg vi bara tysta bredvid varandra. Sen sjöng han mycket för mig när vi var ute och gick, många turkiska fina låtar. Jag kunde ju inte texterna med nynnade med i melodin. Ibland behöver man inget språk, musik och närhet räcker. Vi hade det så mysigt och härligt tillsammans. Jag saknar honom så mycket. Seni çok özlüyorum.
Längtar så efter honom, vi ska försöka hitta en lösning på allt, men det första blir att vi ska försöka fira nyår tillsammans. Hoppas att det fungerar med hans och mitt jobb och att jag kan hitta en billig resa. Jag vill verkligen vara med honom varje dag, varje minut och varje sekund.
Det jag saknade i Turkiet förutom mina katter och mina vänner och familj var vårt goda dricksvatten. Men annars var det inget jag direkt saknade. Allt var toppen, vist va det skönt att sova i sin egna säng med katterna i min famn, men när jag vaknade i morse och det var tomt bredvid mig så skar det i mitt bröst av saknad. Jag önskar jag kunde somna på hans arm varje natt och jag önskar jag vaknade bredvid honom varje morgon. Saknaden efter min kära Murat ”Carlos” värker inom mig. Jag älskar honom så mycket.Rött hjärta

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzz

Väntan…

Publicerat 10 november, 2008 av A
114198ddjm4l9ti8

Är på jobbet, nervositeten börjar kännas, men just nu vet jag inte vad jag mest är nervös och rädd för. Mitt X säger via sma att han ska ge mig pengar idag, han ska komma till mitt jobb eftersom jag jobbar till 22. Tror inte han kommer komma denna gång heller, han har ju lovat och lovat nu i nästan precis 1 år så varför skulle han hålla det han lovar idag, men jag blir ändå nervös. Så jobbigt att ha kontakt med honom och bara hans sms gör mig arg och illa till mods. Klockan är nu 17.30 och än har han inte kommit. Han skulle åka från Norrköping kl 16.00 han valde ju att åka dit och festa istället för att komma med mina pengar igår som han sa att han skulle. Denna man gör mig så arg, har aldrig träffat någon så respektlös och elak människa i hela mitt liv och jag kan bara inte fatta hur jag har kunnat vara kär i denna elaka människa. Jag har inte sett honom på över 1 år nu och jag önskar att jag slapp se honom mera i mitt liv, men jag vill ha mina pengar, så kanske blir jag tvungen. Han kan tydligen inte sätta in pengar på mitt kont, fråga mig inte varför, men han misslyckas varje gång. Så nu har han tydligen gett upp och vill ge mig pengarna personligen.( Hoppas ni hör min ironi i texten)
Eftersom jag ärligt talat faktiskt är rädd för honom, skulle det vara skönt om han kom till mitt jobb, vi har övervaknings kameror överallt och mina kollegor känns trygga att ha omkring mig. Men ärligt talat är det nog ingen som tror han kommer komma hit.

Fick precis ett sms av honom där han beklagar sig över att han är bakfull och hur jobbigt det är att betala räkningar och att staten ska ha pengar och sen ska ju jag ha en slant också osv.  Jag orkar inte svara, vad ska jag svara liksom, alla betalar räkningar och skatt, och skulden till mig har han haft 1 år på sig att betala och att han är bakis är ju helt och håller självförvållat, så hans självömkan kan han behålla för sig själv.
Nog om den djäveln.

Snart åker jag äntligen ner till min älskling, ska bli så underbart att få vara i hans famn igen.
Lite nervös inför resan är jag ju självklart, men fortfarande mest nervös över bytet i Istanbul och att min väska ska försvinna. Veckan där nere med min älskling är jag faktiskt inte ett dugg orolig över konstigt nog kanske, men det känns så himla rätt mellan oss och det va verkligen länge sedan om det ens någonsin hänt att jag känt mig så lugn och trygg med någon. Bortsätt från min jobbiga pms vecka för en månad sedan har jag inte ens varit svartsjuk och orolig. Helt underbart att slippa det och känna sig så lugn och trygg, då är det ju riktigt kul och skönt att vara kär.

Dessvärre kommer inte Henna att åka ner, så jag blir helt ensam. Jag förstår henne, det finns många själ till att hon inte åker just nu. Men om allt går bra så kanske vi kan åka ner och fira nyår eller så åker vi tillsammans ner i februari, mars. Vi får se, man får ta en sak i taget och se hur mycket pengar vi får ihop och om kärleken håller i sig.

Om puckot kunde betala sin skuld till mig så är det inga problem alls, då kan jag åka hur mycket jag vill. Men dessvärre kan jag nog aldrig räkna med den idioten.

Kom på nu att detta kommer bli min sista blogg innan jag åker, herre guuu, jag åker ju snart. Gud så spännande. Snart är jag nere i Alanya i 19 graders värme och solsken, kanske kommer det kunna bli 20-25 grader också om jag har tur. Jag har laddat med bikini.

Det är nog inte många som trodde jag skulle åka på denna resa, kanske trodde jag det knappt själv, men när jag är kär och när en kille behandlar mig väl då kan jag gå genom eld och vatten för den mannen, det är det som är kärlek. Jag känner verkligen att jag skulle göra mycket för denna man, så länge han behandlar mig så som han gör nu och så länge vi kämpar  bägge två för våran kärlek så ger jag aldrig upp.
Jag är bara sådan, att när folk behandlar mig bra och när det är någon jag bryr mig om, det gäller både familjen, vänner och kärlek är jag beredd att gör mycket. Men tyvärr har folk utnyttjat det så jag måste vara misstänksam och varsam. Men mitt hjärta som älskar, vill gå genom eld och vatten för dig!

 

Nä nu är det nog dags att säga hej då för denna gång. Jag bloggar så fort jag hinner och kan igen. Men nu blir det ca 1 veckas paus. För nu är det 100% kärlek i en vecka som gäller. Håll tummarna för mig och för oss.

Och som alltid så avslutar jag med…..

Var rädda om varandra där ute.Fest
Kramizzz

Fars dag

Publicerat 9 november, 2008 av A
rosor02

Grattis alla Pappor, hoppas ni är så bra som alla barn förtjänar.
Själv så tillhör jag dom lyckligt lottade på jorden som har en enormt bra pappa, världens bästa han finns där i vått och torrt. Min Pappa han stöttar och tröstar och gör så gott han kan för att vara den enormt fina pappa han är. Jag är evigt tacksam över att just jag fick en sådan enormt bra och snäll pappa. Han har uppfostrat mig till den självständiga och trygga person jag är och han lyssnar och stöttar utan att döma. Jag kan alltid ringa min pappa och jag kan prata med honom om allt. Han finns alltid där och därför vill jag på denna dag – fars dag, sända en kram till min Pappa och säga Jag älskar dig!Rött hjärta

 

Så var det inte många dagar kvar tills jag åker och självklart har jag fått en gigantisk finne på hakan som bara vägrar försvinna, suck.
Är den inte borta på tisdag måste jag åka och akut köpa ett skit bra täckstift. Vad den tvungen att komma just nu? Provat allt med den dör inte, nu sitter jag på jobbet med tandkräm över hela hakan, hört det ska hjälpa.  Annars är de flesta förberedelserna klara. Fortfarande oklart om Henna kommer åka och i så fall när, men det blir som det blir.

Min älskling åkte i fredags kväll iväg till sina föräldrar i Adana, så han har det jätte bra. Han har ju saknat dom så mycket, de skulle ha en riktigt familjträff  i går kväll. Så glad för hans skulle för jag vet att han saknat dom så. Han missade firmafesten på jobbet för att han skulle hinna träffa sin familj innan jag kommer. Han är så rar. Han är bara så himla underbar. Nu är ju inte jag så krävande kanske, jag menar det krävs inte så mycket för att göra mig glad. Så i går när han loggar in på msn trots att han äntligen får vara med sin familj så värmde det så i mitt hjärta. Trots att han var hos sin familj så tar han sig tid att komma in på msn för att berätta att han saknar mig och att han älskar mig med hela sitt hjärta. Då kände jag att jag just nu är en av världens lyckligaste kvinna och jag har träffat den bästa mannen man kan tänka sig. Även om han är långt borta så är han min och han gör mig så lycklig. Jag är så tacksam att han kom in i mitt liv.Rött hjärta

Det finns många underbara män ute i världen, men dom är jävligt svåra att finna, men 3 stycken finns i mitt liv. Min Pappa, Min bror och min älskade pojkvän.Rött hjärta

Tyvärr finns det motsatsen också, ja du tänker rätt. Mitt X, det är söndag idag och han lovade mig pengar idag, han har inte hört av sig, inga pengar har setts till och han svarar inte när jag ringer, även ringt med hemligt nummer, men jag fortsätter söka honom, idag ska jag ju få mina pengar har han ju sagt. Det tragiska är att han är Pappa till två barn. Vilken Pappa, vilken förebild, det är ju inte konstigt att världen är som den är, eller hur?!
Sände nu ett sms till honom: Hej, försökt få tag i dig, hur och när levererar du pengarna idag.
Fick svaret: Har du??? Djungeltrumman då elr. Har inte hört nått varken ring elr mess sedan jag messa dig för 2v sen. Är i el sthlmo typ 19 skulle jag tro!? Hör av m när jag e där!

Tröttsamt, jag ringde honom direkt när jag fick messet, men han svarade inte såklart. Jag har ring honom 5 gånger idag, två gånger från min mobil och tre gånger från jobbet. Men han är väl både blind och döv. Och det va i måndags han messade mig eftersom jag hade ringt honom, och jag ringde honom eftersom han lovade mig pengar vid månads skiftet och i måndags va det den 3 nov och inga pengar hade kommit. Vad han får 2v ifrån har jag ingen aning om. Jag blir så jävla trött på honom, finns inga krafter kvar.Jättearg
Tycker synd om hans anhöriga och glad att jag slipper vara en av dom.

 

Va rädda om varandra där uteFest
Och glöm nu inte att krama om era pappor.Blinkning

Kramiz

3 lediga dagar förbi.

Publicerat 8 november, 2008 av A
katt3333

Nu är allt nästan klart inför resan, självklart lite småsaker som ska packas ner och sen storstädningen hemma, men det mesta är nu klart inför resan.
Konstigt nog är jag inte speciellt nervös. Speciellt inte inför själva mötet och veckan där nere. Det jag är nervös över är resan dit och hem. Att packningen skall försvinna, att jag ska missa planet eller att resan mellan destinationerna skall strula. Men bortsätt från det så är jag lugn men exalterad inför resan. Ska bli så enormt kul och spännande, kan inte fatta att jag ska åka. Längtar såRött hjärta

Oklart hur det blir med Henna. Hoppas få veta idag hur hon tänker göra med allt. Hennes resa har ju strulat fram och tillbaka och hon har haft en hel del motgångar. Det är byte av datum typ 6 gånger, läkarbesök, sjukdomar och massa annat oflyt. Jag hoppas att det löser sig för henne och att det blir som hon vill, och att hon följer sin mag känsla.
Allt har en mening och blir det ingen resa så är det inte meningen. Men trots vad som sker så har hon och jag blivit goda vänner och det är jag tacksam för, hon är verkligen en toppen tjej.

I morn fortsätter iaf jakten på mina pengar av Herr Berggren, för i morn är det ju söndag och då lovade han mig ju pengar, igen. Många löften och väldigt få pengar under året som gått, men som sagt, nytt löfte, nya förhoppningar.

 

De lediga dagar som varit har annars varit bra, hunnit med en hel del, bio med Sussi på tisdagen, såg nya Bond. Va väl som vilken överdriven actionfilm som helst, Bond känslan har försvunnit helt och många irriterande små ”tabbar”, så som byte av örhängen mitt i brinnande krig och inte en droppe spilld vid leveransen av en oljedränkt kvinna. Men det är ju en Bond film.
Onsdagen blev det tvätta, städa och fika med Linda och Ella och sen stor handling på Coop med Lillan. Torsdagen växlade jag pengar, var hos frissan och köpte färg och sen hade Henna och jag en helkväll och förberedde resan. I går packade jag lite och sen var jag och Gittan hemma hos Sussi på massage, thai mat och några parti med Uno. Det var grymt kul att spela det gamla kortspelet Uno, ha ha. Mitt under uno spelandet fick jag ett samtal av en gammal vän som var bra på lyset, hon ringde även för en månad sedan även då bra berusad. Vi har varit väldigt nära vänner och hördes varje dag förut, men nu var det länge sedan vi hade kontakt. Men som sagt nu har jag fått två samtal på en månad. Väldigt kul att höra från henne, synd bara att hon bägge gångerna varit så berusad. Frågan är om hon minns att hon ringt. Det gör mig orolig att hon sitter ensam hemma och dricker sig så berusad. Jag hoppas hon kommer till insikt.

Tårar har också rullat i veckan, då min kära vän Anna varit tvungen att avliva och ta farväl av sin underbara katt Simba. Simba har lidit av cancer att tag och vi sörjer henne mycket men vet att hon nu har ro och frid. R.I.P Simba.Gråt

 

3 lediga dagar går fort men jag har hunnit med en hel del. Nu är det jobba i 3 dagar som gäller sen har jag semester! Underbart.
Men jag hoppas hinna med några bloggar innan jag ger mig av.

Va rädda om varandra där uteFest
Kramizzzz

Sista nattpasset.

Publicerat 4 november, 2008 av A
sand Love

Så har man snart gjort alla nätterna för denna gång, jag gillar att jobba natt, det är lugnt på jobbet och man hinner med att gå igenom mailen, och blogga lite.
Dessa nätter har ju varit ännu bättre då min älskling har ringt på nätterna. Att höra hans röst hans skratt och få höra hur mycket jag betyder gör ju bara livet för underbart. Han gör verkligen mig så himla lycklig och jag mår så bra. Han får mig lugn, trygg och så kär att inget kan stoppa mig. Fortsätter det så här så är han garanterat mannen i mitt liv. Det är inte bara romantik och vackra ord, han får verkligen mig att skratta.

Ringde turkiska turistbyrån idag, jag måste ju ge turkarna enormt mycket beröm, vart jag än ringt så blir jag så enormt bra bemött så även på Turkiska turist byrån.  Hon va helt otrolig, så himla bra service.
Samma sak var det där nere, de var så hjälpsamma, och även när man var ensam tjej mitt i natten på gatorna så kände man sig trygg. Helt otroligt, så är det ju inte ens här hemma i mitt kära Sverige som jag älskar.

I morn blir det bio med Sussi, ska bli riktigt trevligt. Sen på onsdags blir det markservice där hemma, tvätta, städa, packa, handla mat och sen träning på kvällen. Tordagen ska jag ha en heldag i stan med Henna, då blir det inköp och planering inför Turkiet resan till 100 %. Ska bli grymt kul att förereda allt. Fredagen blir det Thai mat och massage i Haninge Ler

Hoppas få en slant av herr Berggren innan jag åker, ringde han i dag men som vanligt svarade han inte men skickade ett sms där han skriv att han kommer hem till Sverige på söndag. Så ja vad säger man? Jag kan ju inte mera än hoppas på att jag kan få en slant då. Men ärligt så tror jag inte ett skit på den djäveln. Han har ljugit och ljugit nu i över 1 år, det är inte lögnerna som är värst utan hans respektlöshet som han visat hela tiden och att han inte någonsin ser att han gör fel, inte ens när han slog sönder min dator och hotade mig, bad han om ursäkt, eller när han sket i min födelsedag, ja jag skulle kunna rabbla upp miljoner elaka saker han gjort eller sagt. Nu har han varit skyldig mig 8.000 kr i ett år, inte en enda gång har han bett om ursäkt för att han är sen med betalningen eller på något sett visat någon sorts skam. Men jag skiter faktiskt i det, han kan bete sig som han vill så länge jag har min älskling. Han är bara en patetisk fattig gammal huligan och missbrukare som är pinsam.  Jag klarar mig utan dom där 8.000 kr men jag tänker aldrig ge upp, för rätt ska vara rätt och han ska fan inte supa upp mina pengar. Då ger jag hellre bort dom pengarna till ett katthem eller annan välgörenhet eller varför inte på en semester ihop med min älskling.

 

Nog om honom, han är inte värd att tänka på.

Schemat mitt är fullspäckat ända tills jag åker. Om en vecka är allt packat och klart, då sitter jag och gosar med katterna och finslipar packningen, rakar benen, har ett spa med hår inpackning, fotbad och allt som vi tjejer gör innanBlinkning Åh vad jag längtar. Vist är jag lite nervös, mest för bytet i Istanbul och resan mellan Antalya och Alanya och sen att mitt bagage ska försvinna som i sällskapsresan men annars är jag faktiskt inte ett dugg orolig, övertygad om att vi kommer få det underbart.

Idag ringde jag och fixade så jag får vegetarisk mat på flyget eftersom jag är kyckling allergiker. Så nu är även det fixat. Kan inte komma på så mycket mer jag kan förbereda nu, men kommer ni på nåt så tveka inte, påminna mig.

 

Va rädda om varandra där uteFest
Kramiz